Sabtu, 19 Ogos 2017

BOOTH BLINK 2017 BERTEMAKAN SEKOLAH SRI BANGSAR MENEMUI BLINKERS DI PWTCWah, gahnya tajuk entry kali ini! Berjumpa lagi kita.. Assalamualaikum dan Anneyong haseyoooo!!

Setiap kali Sis nak kongsi apa-apa yang ada kaitan dengan Kak Ain Maisarah atau Blink Book, mesti ada satu aura yang meningkatkan dos terlebih happy Sis.. Gituu.

Okey, nak mula dari mana ni? WUAAAA EXCITEDNYA!!!

Tarik nafassssss….hembussss.. Macam ini kisahnya, setelah kejadian dalam entry yang lalu ‘PBAKL siri 1’,
Maka, ini pula masa Sis untuk bertemu Kak Ain Maisarah dan penulis-pelukis Blink Book.

Dah nak sampai booth Blink *tapi belum sampai lagi tau*dah Nampak dah… RAMAINYA UMAT MANUSIAAAAAAA.. Wuishh berpusu-pusu orang keluar masuk. Barisan yang dibina untuk peminat jumpa Kak Ain Maisarah pun memang panjang!! 


Tema tahun ini ialah SEKOLAH SRI BANGSAR! Memang cantik yang amat sangat. Ternganga kejap tengok dekorasi booth Blink. Setiap tahun, memang tak pernah mengecewakan! Beg Wannabe Blink disusun rapi sekali.. Jelas kelihatan beg silikon berwarna HITAM dan PINK mendominasi. Mana pergi warna-warna pastel?!
“DAH HABIS” itulah yang meluncur keluar daripada mulut seorang pegawai Blink. Hmm tak tahulah nak nangis atau apa. Tapi… kejap!

Beg silicon warna Pink macam memanggil “Amaniiiii… belilah saya. Saya comel. Awakkan suka warna pink~~~”


Akhirnya Sis tewas! Beg silicon warna merah jambu itu menjadi pilihan hati. Pakej RM150 menjadi keputusan. Buku tahunan Sekolah Sri Bangsar juga perlu didapatkan! Hiyyyyaaaaa.. wujudlah buku-buku dibawah untuk menambah koleksi buku-buku Blink.

Meh Sis senaraikan :
1.       Aku Mahu Jadi Travelistar (Penulis bersama, Hazira Hanapi)
 .       Aku Mahu Jadi Seoul Sister (Penulis bersama, Rashiela Nuraian)


3.       Milahficient dan Puteri Aurorah (Penulis bersama, Izanor Sharif)  *gambar besama Kak Izanor tiada 😒4.       Bilik Atas Lawan Bilik Bawah (Penulis bersama, Yani Abu Hassan) *tiada juga gambar😒

5.       OMG A+ (Penulis bersama, Haziq Ridzuan) 

 
Agak blur sedikit gambarnya.6.       Komputer Berhantu (Penulis bersama, Aja Fazla)
7.       Perkenalan Pertama *siri baru iaitu Siri Bijak Bicara* (Penulis bersama, Badrul Sani)

8.       Rohbot 1 ‘Kebangkitan kuasa hantu’ *siri NOMIK* (Gabungan meletup kebaboom Aman Wan    dan Danial Haikal)

9.       Cik Akademik Lawan Samseng Mereng

Bukan itu sahaja, dalam pakej ini juga Sis dapat kad kupon untuk dapat diskaun 10% jika Sis menyertai mana-mana program anjuran Blink. Contohnya, Blink Sleepover!. Kad kupon ini namanya ialah Baucer Event.

Lagi menarik, Sis juga dapat beli 2 button badge dan boleh dapatkan sekali kod untuk baca novel comel di laman web www.sekolahsribangsar.com secara percuma melalui Baucer SBB. 
BANYAKKAN?
Eh, saboooo..sabooo.. ADA LAGI!!!

tapi rasa entri ni macam dah panjang je.. Kita sambung di nest entri ok.. see yah! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Terima Kasih Sudi Baca!