Ahad, 6 November 2016

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

Assalamualaikum Semua...

Harini Sis SANGAT-SANGAT teruja...

Kenapa teruja sangat Sis Amani awak ni?!?!

*ohoii.. Sis tanya, Sis jawab.. hehehe

Kerana MEGA GIVEAWAY by BLOGGERS'S FAMILY dah mai dahhh!!!!



WOWOWOWOWOW DIA DAH MAIII




Yelah,  of course Sis excited sangat nak share dengan blogger lain kat luar sana..
Korang tak teruja ke? Takpe2 biar Sis menyemarakkan lagi semangat uolls supaya uolls join GA ni ok!

Firstly, GA ni dah bermula pada 5 November 2016 dan akan berakhir pada

--------------------10 DECEMBER 2016----------------

ha... lama kan.. SEBULAN OK!!!

ok, itu yang pertama..

Yang Kedua, syarat nak join GA ni pon memang senang kacang goreng!

Macam mane? Ok macam ni :

1. Korang kene follow dulu blog yang Sis senaraikan dekat bawah ni ok!

 🌹 Nur Nabila
 🌹 Lea Azleeya
 🌹 Rrai
 🌹 Aisyah Nyais
 🌹 Farrah
 🌹 Sayidah
 🌹 Kimchaa
 🌹 Azira
 🌹 Amy
 🌹 Huda
 🌹 Om
 🌹 Faezah
 🌹 Hanis Masturina

2. Lepas dah follow kat blog akak2 yang comel kat atas ni.. korang kene follow diorang dekat instagram.. bagi yang tiada instagram, cakap je takde.. Sis ade instagram dan Sis DAH follow mereka semua yang kat atas tu *sape2 nak follow Sis boleh follow @amani232* ... alaaa senang je pon.. Meh Sis kongsi nama ig diorang

@nur__nabila
@kim__chaa
@sayidahlurvechoc
@ombakbergigi_
@nurraihanahh
@azira_freesia
@Lea_azleeya
@amyhilmirda
@nurraysabeauty_shop
@hanismasturina
@farahudahud
@frrhnd_
@anis_khalilah
@fzhmdnr

CEPAT FOLLOW BLOGGER-BLOGGER DIATAS! takut nanti melepas..

3. Korang kene buat entry pasal GA ni *sis dah buat, anda bila lagi?*

4. Then, korang kene tag kawan-kawan korang... hmmmm sis nak tag kawan baru (blogger) sis lah...

   🌹 Ayunie Ramli
   🌹 Hanna Nazlan

5. Kemudian, awak2 semua copy and paste link kat komen blogger Nabila ok!

TU SAHAJA!!! SIMPLE, EASY..

Pastu hadiah dia pulak perghh memang letopsss gitteww.. kalau nak tahu, klik gambar kat atas tu ye! Hmmmm .. takyah dok pikir lagi.. lekaslah join GA sebelum tamat..

Pastu, kalau anda2 nak tahu, pemenang yang dipilih bukan 1 orang , bukan 3 orang,  bukan 5 orang tapi  15 - 16 ORANG..

Korang berpotensi menang.. jomlah join.
Hadoiii lengub tangah Sis.. k lah bye 😘

Terima kasih sudi baca 😊