Langkau ke kandungan utama

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

Assalamualaikum Semua...

Harini Sis SANGAT-SANGAT teruja...

Kenapa teruja sangat Sis Amani awak ni?!?!

*ohoii.. Sis tanya, Sis jawab.. hehehe

Kerana MEGA GIVEAWAY by BLOGGERS'S FAMILY dah mai dahhh!!!!



WOWOWOWOWOW DIA DAH MAIII




Yelah,  of course Sis excited sangat nak share dengan blogger lain kat luar sana..
Korang tak teruja ke? Takpe2 biar Sis menyemarakkan lagi semangat uolls supaya uolls join GA ni ok!

Firstly, GA ni dah bermula pada 5 November 2016 dan akan berakhir pada

--------------------10 DECEMBER 2016----------------

ha... lama kan.. SEBULAN OK!!!

ok, itu yang pertama..

Yang Kedua, syarat nak join GA ni pon memang senang kacang goreng!

Macam mane? Ok macam ni :

1. Korang kene follow dulu blog yang Sis senaraikan dekat bawah ni ok!

 🌹 Nur Nabila
 🌹 Lea Azleeya
 🌹 Rrai
 🌹 Aisyah Nyais
 🌹 Farrah
 🌹 Sayidah
 🌹 Kimchaa
 🌹 Azira
 🌹 Amy
 🌹 Huda
 🌹 Om
 🌹 Faezah
 🌹 Hanis Masturina

2. Lepas dah follow kat blog akak2 yang comel kat atas ni.. korang kene follow diorang dekat instagram.. bagi yang tiada instagram, cakap je takde.. Sis ade instagram dan Sis DAH follow mereka semua yang kat atas tu *sape2 nak follow Sis boleh follow @amani232* ... alaaa senang je pon.. Meh Sis kongsi nama ig diorang

@nur__nabila
@kim__chaa
@sayidahlurvechoc
@ombakbergigi_
@nurraihanahh
@azira_freesia
@Lea_azleeya
@amyhilmirda
@nurraysabeauty_shop
@hanismasturina
@farahudahud
@frrhnd_
@anis_khalilah
@fzhmdnr

CEPAT FOLLOW BLOGGER-BLOGGER DIATAS! takut nanti melepas..

3. Korang kene buat entry pasal GA ni *sis dah buat, anda bila lagi?*

4. Then, korang kene tag kawan-kawan korang... hmmmm sis nak tag kawan baru (blogger) sis lah...

   🌹 Ayunie Ramli
   🌹 Hanna Nazlan

5. Kemudian, awak2 semua copy and paste link kat komen blogger Nabila ok!

TU SAHAJA!!! SIMPLE, EASY..

Pastu hadiah dia pulak perghh memang letopsss gitteww.. kalau nak tahu, klik gambar kat atas tu ye! Hmmmm .. takyah dok pikir lagi.. lekaslah join GA sebelum tamat..

Pastu, kalau anda2 nak tahu, pemenang yang dipilih bukan 1 orang , bukan 3 orang,  bukan 5 orang tapi  15 - 16 ORANG..

Korang berpotensi menang.. jomlah join.
Hadoiii lengub tangah Sis.. k lah bye 😘

Terima kasih sudi baca 😊








Catatan popular daripada blog ini

Review buku "Cerita & Cinta" Irine Nadia

ASSALAMUALAIKUM..

Berapa hari dah Sis tak jenguk blog Sis ni..hehehe..

Ok, terus kepada point kita hari ini.. Hari ni Sis nak kongsi tentang sebuah buku yang memberi inspirasi kepada Sis.. Iaitu buku "CERITA DAN CINTA" yang merupakan sebuah coretan oleh Irine Nadia..

Gambar buku ni ade kat instagram Sis..

Korang kenal tak Irene Nadia ni siapa? Irine Nadia ni merupakan seorang blogger dan telah berkahwin pada usia yang muda.. Dia juga telah mempunyai 3 orang anak..

Inspirasi ape?

Untuk yang dah pernah baca mesti kata " eh inspirasi nak kahwin muda ke? " 

BUKAN LAH!!!

Inspirasi untuk Sis pergi kearah kebaikan sebab dalam buku ni, Kak Irine menceritakan bagaimana susahnya dia nak cari duit untuk tampung pembelajaran dia dekat MSU tanpa ditolong oleh ibu bapa..

Lepastu, bagaimana dia buka sebuah butik yang bernama "Fiska" sempena nama anak sulungnya yang pertama iaitu " Fiska Medina "

Yang paling Sis kagum dengan Kak Irine ni, dia seorang yang kuat s…

Jamuan Akhir Tahun Pengawas 2016

Assalamualaikum semua!! haaa... jawab2, jangan tak jawab...berdosa!

How are you today? Sis, hari ni happy sbb cuti nak2 exam untuk subjek teras dah settle.. Alhamdulillah..

Jadi untuk entry kali ni Sis nak share dekat awak yang sedang baca ni tentang JAMUAN AKHIR TAHUN PENGAWAS 2016... ya.. berikan tepukan gemuruhhhh!!!😂

Best sangat ke Jamuan tu? Penting ke? 

Haippp... of course lah penting uollsss... tiap2 tahun LEMBAGA PENGAWAS SEKOLAH akan mengadakan jamuan ni.. Jamuan ni bertujuan untuk menghargai jasa pengawas sekolah terhadap sekolah.. haaaa gitewww..

Dan for sure lah yg jamuan ni mmg DA BOOM sbb ape? Sbb kita dapat berkumpul ramai2 antara guru2 pengawas dan pengawas2 sekolah yg terdiri drpd form 1 hinnga form 5.. bukan itu sahaja.. alumni pon *senior yg dh tamat skolah* turut serta dalm jamuan nihhh WAHHH!!! Sis rase jamuan ni lagi meletop dari anugerah meletop (angkat tangan... angkat tangan.. )

Spesial nye jamuan ni sbb ianya diuruskan oleh pengawas sendiri.. ianya bagi melat…

Segment : Jom Blogwalking Bersama Ayu Insyirah

ASSALAMUALAIKUM!!

Wow harini kiranya berentry entry Sis update, jarang berlaku nihh.. dari tajuk mesti korang dah agak kan ape dia yg Sis nak kongsi kali ni..
Ya, tepat sekali... ianya mengenai ......
Lahaiiiii... senang je syarat2 dia.. cuba main2 tekan banner kat atas tu tengok ape ade...

kali ni Sis nak tag siape ek ?

Aisyah Nyais
Akhalilah

JOM2 SERTAI SEKARANG!