Langkau ke kandungan utama

GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS

Assalamualaikum SEMUAAAA!!




Harini Sis nak share kat semua yang ade blog, korang sangat-sangat bertuah tau!!!

Kenape bertuah pulak?

Sebab ada seorang blogger ni.. Ya Allah, baiknya hati dia..

Baik kenape pulak ni? haishhh berdebaww..

Sebab blogger ni ➡ realsviors.blogspot.my tengah buat giveaway sekarang...

Wah2! Best ni! Apa syarat2 kalau nak join GIVEAWAY ni?

Meh Sis kongsikan dengan para blogger sekalian apakah syarat2 penyertaan GIVEAWAY ni

Sure simple gila.. mmg SANGAT SENANG UOLLSSSSSS... Sebab tu kene join


1. Follow blog ni. (wajib) 

realsviors.blogspot.my

2. Buat satu entri bertajuk 'GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS'.

3. Letak gambar kat atas tu.

4. Backlinkkan ke entri ni.


http://realsviors.blogspot.my/2016/11/giveaway-penghargaan-sa-viors.html?m=1


5. Sertakan 2 maklumat berikut dalam entri tu :


Nama blog : Nurin Amani
Email : nurinamaniafeenddy2002@gmail.com


6. Dah siap, publishkan.

7. Tinggalkan url di ruangan komen.


Bila habis GIVEAWAY NI????

Bila2 je AKAN TAMAT ok!! Jadi cepat,cepat,cepat.. ape tunggu lagi.. dah ade peluang ni haaaa grab lah cepat..

Hadiah ape? 

Ya Allah.. Sis taknk share kat sini sebab korang kene KLIK sendiri gambar kat atas tu..

Oh, oklah rasenye dah terlampau panjang.. Jadi JOM LAH JOIN GIVEAWAY NI

Bolehlah kita kenal2 antara blogger2..

Semoga berjaya semua!

Terima Kasih Sudi Baca 💕
https://4.bp.blogspot.com/-fg1_91OtXm8/WBy5JEE0QoI/AAAAAAAACrM/BB9NquuUV50vpDAyrWVQYib0o_x50QqYwCLcB/s1600/giveawaypenghargaan.jpg

Catatan popular daripada blog ini

Review buku "Cerita & Cinta" Irine Nadia

ASSALAMUALAIKUM..

Berapa hari dah Sis tak jenguk blog Sis ni..hehehe..

Ok, terus kepada point kita hari ini.. Hari ni Sis nak kongsi tentang sebuah buku yang memberi inspirasi kepada Sis.. Iaitu buku "CERITA DAN CINTA" yang merupakan sebuah coretan oleh Irine Nadia..

Gambar buku ni ade kat instagram Sis..

Korang kenal tak Irene Nadia ni siapa? Irine Nadia ni merupakan seorang blogger dan telah berkahwin pada usia yang muda.. Dia juga telah mempunyai 3 orang anak..

Inspirasi ape?

Untuk yang dah pernah baca mesti kata " eh inspirasi nak kahwin muda ke? " 

BUKAN LAH!!!

Inspirasi untuk Sis pergi kearah kebaikan sebab dalam buku ni, Kak Irine menceritakan bagaimana susahnya dia nak cari duit untuk tampung pembelajaran dia dekat MSU tanpa ditolong oleh ibu bapa..

Lepastu, bagaimana dia buka sebuah butik yang bernama "Fiska" sempena nama anak sulungnya yang pertama iaitu " Fiska Medina "

Yang paling Sis kagum dengan Kak Irine ni, dia seorang yang kuat s…

Jamuan Akhir Tahun Pengawas 2016

Assalamualaikum semua!! haaa... jawab2, jangan tak jawab...berdosa!

How are you today? Sis, hari ni happy sbb cuti nak2 exam untuk subjek teras dah settle.. Alhamdulillah..

Jadi untuk entry kali ni Sis nak share dekat awak yang sedang baca ni tentang JAMUAN AKHIR TAHUN PENGAWAS 2016... ya.. berikan tepukan gemuruhhhh!!!😂

Best sangat ke Jamuan tu? Penting ke? 

Haippp... of course lah penting uollsss... tiap2 tahun LEMBAGA PENGAWAS SEKOLAH akan mengadakan jamuan ni.. Jamuan ni bertujuan untuk menghargai jasa pengawas sekolah terhadap sekolah.. haaaa gitewww..

Dan for sure lah yg jamuan ni mmg DA BOOM sbb ape? Sbb kita dapat berkumpul ramai2 antara guru2 pengawas dan pengawas2 sekolah yg terdiri drpd form 1 hinnga form 5.. bukan itu sahaja.. alumni pon *senior yg dh tamat skolah* turut serta dalm jamuan nihhh WAHHH!!! Sis rase jamuan ni lagi meletop dari anugerah meletop (angkat tangan... angkat tangan.. )

Spesial nye jamuan ni sbb ianya diuruskan oleh pengawas sendiri.. ianya bagi melat…

Segment : Jom Blogwalking Bersama Ayu Insyirah

ASSALAMUALAIKUM!!

Wow harini kiranya berentry entry Sis update, jarang berlaku nihh.. dari tajuk mesti korang dah agak kan ape dia yg Sis nak kongsi kali ni..
Ya, tepat sekali... ianya mengenai ......
Lahaiiiii... senang je syarat2 dia.. cuba main2 tekan banner kat atas tu tengok ape ade...

kali ni Sis nak tag siape ek ?

Aisyah Nyais
Akhalilah

JOM2 SERTAI SEKARANG!