Isnin, 10 Oktober 2016

Musim Peperiksaan.

Assalamualaikum :)

Hmmm.. agak lama jugak lah saya tak update blog.. so ade ke yang ternanti nanti new entry dari saya.. of course lah tak de sape nak baca blog saya ni kan.. 😭😭

Haaa.. dah2... tapi memang betul lagikan benarkan ... memang takde sape pon yg bace blog ni 😂😂😂

HAHAHAHAHAHAHA .. WHATEVAHHH!!!

So, today Sis Amani nak share ape2 yg berkaitan dengan perkataan


                            E.X.A.M.I.N.A.T.I.O.N
Memandangkan sekarang musim peperiksaan bagi pelajar2 skolah menengah dan skolah rendah ( atas dari tu saya tak tahu lah kan) so saya pon tulis lah pasai periksa ni..

Sekarang, yang form 3 sedang menghadapi peperiksaan PT3.. Yang sekolah rendah pulak, darjah 5 yang skolah agama mesti sedang mengambil ujian UPKK ( ujian penilaian kelas kafa) **maaf kalau silap

Yang form n standart lain? Mereka pun mesti tengah pulun untuk final exam (peperiksaan akhir tahun).

Jadi, Sis antara golongan2 tersebut.. (muda lagi Sis Amani ni sebenarnya 😂😂)

Ini sedikit ucapan tulus dari hati Sis Amani (ecececece)

Kepada semua calon2 yang sedang dan akan menduduki peperiksaan, give the best untuk exam ni.. Ya, tak dinafikan kadang kala kita rasa malas bebeno nk study .. nak do revision.. tapi, please... always remember yang anda2 sekalian ni ... semua ade yg mengharap.. Your parents! Itu yg paling utama.. n Ingat ni! Kalau korang dh beri yg terbaik... buat yang terbaik.. buat sehabis baik... tapi still dapat result yg BUKAN APA KORANG IMPIKAN takpe..

Ingat, mula2 kita kene berusaha lepastu kita kene doa kemudian kita tawakal 😊


Jadi GOOD LUCK Sis ucapkan.. Jangan stress ok 👌👌


Bye.. Assalamualaikum ❤