Ahad, 25 September 2016

Siapa Nurin Amani


Assalamualaikum. Hai semua, semoga pembaca dalam keadaan ceria dan sentiasa berfikiran positif.

Ok, hari ni merupakan first day Sis Amani meng'update' blog. So, siapa Sis Amani ni sebenarnya ya?

NAMA SEBENAR SIS AMANI

Nama diberi ialah Nurin Amani. Kalau diluar kawan2 Sis panggil saya Amani. Tak lupa jgak Sis adalah seorang yang kuat perasan. Hmmmm perasan ape ye? PERASAN COMEL hehehe 😆😆😆😆

ADAKAH SIS AMANI SEORANG PELAJAR?

Ya, Sis Amani still belajar lagi.. Semestinya, setiap manusia itu akan selamanya bergelar 'pelajar' sbb kita ni kan kene sentiasa belajar (ye dok?)

SIS AMANI ORANG MANA?

Sis Amani lahir di KL.. So kiranya orang KL lah ye.. tapi Sis tinggal di Selangor ye..

APA YANG MENARIK PADA BLOG SIS AMANI?

Sis Amani ni suka share pasal kehidupan Sis and org sekeliling Sis.. Sis juga akan update blog bila Sis rase teruja nak share something and of course Sis anggap blog Sis ini sebagai diary Sis tapi diari yang boleh dibaca oleh semua orang (kalau tak kenape buat blog kan?)

BAGAIMANA NAK BERKOMUNIKASI DENGAN SIS AMANI?

Korang boleh ikuti Instagram Sis Amani di 'amani232'

**untuk tambahan

Sis Amani suka....

Warna pink
Ikuti trend hijab terkini
Baca novel
Makan cream puff and bread butter puding
Minum air fresh oren (mmm.. tetiba haus plak)
Merepek/merapu
Berangan nk jadi princess (😂😂 ya, ini kenyataan kotttt)

HARAPAN SIS TERHADAP BLOG SIS
Sis amattttttttttttttt....... berharap uolls yang baca ni akan jatuh cinta dengan blog Sis dan segala komen nk tanya soalan or nak share cerita boleh lah komen di ruangan komen...

So, smpai sini jelah kot "SIAPA NURIN AMANI"

kita jumpe lagi dalam next entry ok👌👌


BYE KORANGGGGG 👋👋👋👋👋


~Sis Amani yang teringin nak jadi princess  ðŸ˜ðŸ˜